fbpx

Icon Scrie un comentariu

dezinsectie turda

Reprezentanții Primăriei Turda au anunțat astăzi, prin intermediul unei postări pe grupul „Azi în Turda”, faptul că a început prima campanie de dezinscție din acest an de la Turda.

 

„A început prima campanie de dezinsecție din acest an în Municipiul Turda pentru parcuri, cursuri de ape, lacuri, ștranduri, obiective turistice, străzi și spații verzi.

Până acum s-a intervenit în cartierele Micro 1 și 2, pe străzile Aleea Plopilor, Calea Victoriei, Baladei, Constructorilor, Trandafirilor, Rapsodiei, Aviatorilor și zona Băi Sărate.

Principalii dăunători împotriva cărora se acționează sunt: muștele, țânțarii, căpușele și larvele. 
La efectuarea operațiunii de dezinsecție se utilizează amestecuri de insecticide cu un spectru larg de combatere a dăunătorilor ( K-othrine Profi Ec250, Solfac Trio Ec 200 și Dimilin WP 25).

Dezinsecția este o acțiune de combatere cu substanțe chimice specifice a insectelor în stadiul de larvă sau adult, purtătoare de maladii transmisibile și generatoare de disconfort. Pe lângă factorul de disconfort pe care îl generează, insectele sunt agenți cauzali ale unor pagube economice, precum și agenți de transmisie la om și animale ale unor boli infecțioase și parazitare.

Substanțele utilizate nu dăunează oamenilor și animalelor de companie.” au transmis reprezentanții Primăriei Turda.

sursă foto: Primăria Turda

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator