fbpx

Icon Scrie un comentariu

cl cărute

Ultima ședință de consiliu a lunii martie a adus la Turda, printre altele și aprobarea proiectului de hotărâre ce vizează circulația pe drumurile publice a căruțelor.

 

Mai exact este vorba despre, proiectul de hotărâre privind interzicerea accesului şi deplasării vehiculelor cu tracţiune animală precum şi a vehiculelor trase sau împinse cu mâna care circulă ilegal în Municipiul Turda.

Proiectul elaborat la inițiativa primarului Matei Cristian a intrat în dezbatere publică încă din luna februarie a acestui an.

Potrivit documentului citat, se interzice accesul și deplasarea vehiculelor cu tracțiune animală pe următoarele străzi din localitate: strada Câmpiei, Calea Victoriei, Ștefan cel Mare, Libertății, Piața 1 Decembrie 1918, Gheorghe Lazăr, Andrei Șaguna, Axente Sever intersecție cu Castanilor spre strada Avram Iancu, strada Republicii, Avram Iancu, Andrei Mureșanu, Simion Bărnuțiu, Clujului, Piața Romană, DR.I. Rațiu, G-ral Dragalina, Basarabiei, Alba Iulia și strada Constructorilor.

Cei care încalcă hotărârea de consiliu sunt pasibili de amenzi după cum urmează: amendă contravențională cuprinsă între 500 și 1.000 lei pentru cei care se deplasează cu vehicule cu tracțiune animală pe străzile mai sus amintite dar și pentru vehicule trase sau împinse cu mâna.

Amenzi mai mari primesc cei care descarcă din căruțe sau din alte mijloace gunoaie menajere, moloz sau materiale de construcții ori resturi vegetale pe domeniul public sau privat al municipiului Turda. În acest caz amenda este cuprinsă între 1.000 și 1.500 lei!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator