fbpx

Icon Scrie un comentariu

poveste CT

Primăria și Consiliul Local Câmpia Turzii în parteneriat cu Teatrul REGINA MARIA invită publicul -consumator de cultură - la spectacolul "O poveste foarte simplă", după textul actriţei şi dramaturgului Maria Lado din Ucraina.

 

Piesa de teatru va avea loc în data de 8 Aprilie 2019, de la ora 18:00, pe scena sălii de spectacole "Mircea Mihășan" a Palatului Cultural din Municipiul Câmpia Turzii.

Preţul unui bilet este de 10 de lei, acesta putând fi cumpărat de la Serviciul Cultură.

Este vorba despre o piesă originală şi interesantă a Mariei Lado, în regia artistică a Elvirei Rîmbu -poveste simplă, dar profundă despre cum reuşim noi oamenii să fim, de multe ori, mai animale decât animalele.

Prezentată ca fiind un amestec între comedie, tragedie şi lirism, piesa Mariei Lado spune o poveste de dragoste între un bărbat şi o femeie, precum şi o poveste despre eroism şi spirit de sacrificiu.

Din distribuţie fac parte Anca Sigmirean, Şerban Borda, Andrian Locovei, Răzvan Vicoveanu, Lucia Rogoz, Alexandru Rusu, Eugen Neag, Anda Tămășanu,Alina Leonte, Ciprian Ciuciu, Gabriela Codrea, Mihaela Gherdan.

Vă așteptăm!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator