fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

caini fara stapan

În luna februarie 2019, Asociația Centrul de Ecarisaj Turda e efectuat un număr de 3 acțiuni de ecarisare în Câmpia Turzii, în baza contractului de servicii încheiat cu administrația locală, din care 1 a fost conform programului, 1 la solicitarea primarului și 1 la solicitarea Poliției Locale. În urma acestor acțiuni, au fost capturați 12 câini!

 

”Acțiunile întreprinse au vizat întreaga zonă a municipiului și au constat în identificarea și strângerea câinilor fără stăpân, care circulă liber, fără însoțitor pe domeniul public al municipiului, capturându-se un număr de 12 câini, din care 2 au fost identificați ca având microcip. Câinii au fost preluați cu proces verbal, în baza formularului individual de capturare, de către echipa de ecarisaj și transportați pentru aplicarea prevederilor legale în adăpostul propriu al prestatorului, amenajat în localitatea Turda, strada Bogata”, informează responsabilul pentru ecarisarea teritoriului, dr. Alin Irimieș.

Proprietarii câinilor identificați pe baza microcipului, au fost notificați în vederea revendicării acestora, fiind sancționați contravențional pentru ”lăsarea fără supraveghere pe domeniul public a câinilor deținuți”, conform HCL 58/2017.

Conform protocolului încheiat, în cazul în care câinii nu vor fi adoptați, Centrul de Ecarisaj va proceda la eutanasierea lor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate