fbpx

Icon Scrie un comentariu

turdadecide ziua2

Astăzi este cea de-a doua zi în care echipa #TurdaDecide a fost în teren pentru a evalua proiectele depuse de turdeni pentru orașul lor! 

 

Au fost analizate 8 proiecte, iar majoritatea au vizat aspecte legate de înfrumusețarea spațiilor din jurul blocurilor, crearea de locuri de joacă sau de recreere, reamenajarea peisageră sau construirea de locuri de parcare suplimentare. Vom continua până când toate proiectele vor fi riguros analizate. 

Turdadecide.ro, platforma prin care toți cetățenii Turzii pot propune idei și soluții sub formă de proiecte pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru, a încheiat în data de 15 martie 2019 prima sesiune de depunere a proiectelor. La începutul anului 2019 administrația locală a lansat procesul de bugetare participativă, prima inițiativă din Turda prin care Primăria Municipiului invită cetățenii să participe la luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

Astfel, în perioada 4 februarie – 15 martie 2019 turdenii au depus un număr de 88 de proiecte pentru orașul lor prin intermediul platformei turdadecide.ro. În perioada următoare, între 18 martie si 5 aprilie 2019, proiectele depuse vor fi evaluate, urmând ca în perioada 8 aprilie – 29 aprilie să se desfășoare etapa de vot, iar în data de 6 mai 2019 să fie anunțate proiectele câștigătoare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator