fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

dorin lojigan 8martie

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a fost acuzat de un jurnalist că a dus o ”politică de căpătuială”. Afirmația a venit în contextul în care s-a făcut referire la candidaturi care să ducă la schimbarea primarului Dorin Lojigan.

 

”Atât mediul de afaceri, cât și ONG-urile și instituțiile de învățământ sau sănătate găzduiesc candidați puternici, oameni integri, care nu s-ar preta la o politică de căpătuială, care a caracterizat administrația locală de la Câmpia Turzii în ultimii 20 de ani”, a scris jurnalistul Ovidiu Bucur, privind posibile candidaturi la Primăria Câmpia Turzii, care să ducă la schimbarea actualului primar, liberalul Dorin Lojigan. În ultimii 20 de ani, administrația locală din Câmpia Turzii a fost condusă de primarii Gheorghe Giurgiu, Ioan Vasinca, Radu Hanga și Dorin Lojigan.

Primarul Dorin Lojigan spune că asemenea acuzații ar trebui ”aruncate” în spațiul public cu grijă și după unele verificări, mai ales în contextul politic național defect și scăpat de sub control.

”Afirmatii de genu “capatuiala” ar fi bine a fi aruncate in spatiul public cu grija si dupa verificarea unor declaratii de avere care reprezinta informatii de interes public, aflate cu usurinta la indemana oricui. Consider, in general vorbind, si in contextul politic national defect si scapat de sub control, ca unele “acuze” ar trebui aduse cu precautie si observate situatii de fapt si individuale. Dincolo de lupte politice mai mult sau mai putin decente, eu am o treaba de facut, niste angajamente de respectat fata de institutie si fata de cetateni, angajamente pe termen lung. Restul... e poveste”, a fost replica primarului Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator