fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

cartuse tigari

Polițiștii locali din Turda depun eforturi pentru depistarea persoanelor care fac contrabandă cu țigări în Piața Centrală. Până acum, au fost identificate 8 persoane și au fost ridicate 156 de pachete de țigări netimbrate! Un caz recent este cel al unui tânăr, care era burdușit cu zeci de pachete de țigări de contrabandă, fiind prins de polițiști și percheziționat în sediul instituției.

 

”În vederea combaterii contrabandei cu țigări la nivelul Municipiului Turda, Poliția Locală de la începutul anului 2019 a avut în vedere acest fenomen.  Astfel că, în piețele agroalimentare din oraș au fost depistate un număr de 8 persoane care ofereau spre vânzare țigări netimbrate introduse ilegal în țară, prin granițele cu Republica Moldova și Ucraina. 

Cu ocazia depistării, au fost întocmite acte de constatare, privind săvârșirea infracțiunii de "contrabandă cu țigări" fapte prevăzute și pedepsite de art. 270, alin. 3, din Legea 86/2006 și care au fost înaintate Poliției Municipiului Turda, pentru cercetări. De asemenea, cu ocazia depistării acestor comercianți, au fost ridicate un număr de 3120 de țigarete (156 pachete), în vederea confiscării.

În continuare Poliția Locală va avea în vedere și va urmări eradicarea acestui fenomen.”, se precizează într-o informare a Poliției Locale Turda.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator