fbpx

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

1 Comentariu

deșeuri CT

Duminică, 3 martie 2019, în jurul orelor 16:00, agenți din cadrul Serviciului Public Poliția Locală Câmpia Turzii, au surprins o persoană descărcând dintr-un autovehicul deșeuri generate din activitatea adăpostului pentru câini de la Viișoara.

 

Deșeurile au fost depozitate la punctul de colectare a deșeurilor vegetale, de pe strada George Coșbuc din municipiul nostru.

Pentru transportul neautorizat al deșeurilor, persoana respectivă a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2500 de lei, în conformitate cu HCL 58/2017.

Din verificările efectuate de polițiștii locali s-a constatat că ONG-ul care administrează adăpostul pentru câini nu deține contract de salubrizare.

Poliția Locală Câmpia Turzii atrage atenția persoanelor fizice şi juridice că au obligaţia să încheie contracte de salubrizare, să respecte prevederile contractuale şi indicaţiile menţionate pe panourile de informare amplasate la punctele de colectare.

Acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare. Facem un apel cetăţenilor să ne contacteze dacă observă persoane care abandonează deseuri de orice tip pe domeniul public, pe raza municipiului Câmpia Turzii, la nr. de telefon 0264/991 - Dispeceratul Poliţiei Locale.

Direcția Relații cu Comunitatea

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    ducibal · 06:30 08.03.2019
    Azi maine "militia" locala va avea mai multi obedienti angajati decat locuitori! Se fac angajari incotnuuu la milita locala sa apere hotii de hoti...Mama voastra de prosti si dobitoci! Tara moare de foame si voi angajati niste lichele sa "pazeasca " gunoiul! Mai bine iati angaja la salubritate sa mature si pe jos cu un si sa stranga gunoiul ca altceva nu fac toata ziua si pacat de banii cei iau
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate