fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

Turda Biserica Reformata Calvina

Mai sunt zece zile în care turdenii mai pot propune proiecte în cadrul procesului de bugetare participativă pe platforma www.turdadecide.ro, data de 15 martie fiind termenul limită a campaniei.

 

Ideile, propunerile și soluțiile dumneavoastră pot deveni proiecte ce vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru, transmit inițiatorii acțiunii

Prin acest proces de bugetare participativă online, un proces transparent, deschis, ce va surprinde cu prioritate nevoile turdenilor, municipalitatea urmărește implicarea activă și directă a cetățenilor în luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

Până acum s-au depus 40 de proiecte din cele mai diverse. Acestea vizează domenii de mediu, urbanism, infrastructură rutieră, educație, cultură, turism etc.

Ultimele fac referire la reamenajarea spațiului de joacă la Grădinița SF. Maria, o mai bună optimizare a spațiului de pe strada Rapsodiei nr.12, amplasarea unor statui din bronz pe băncile din zona pietonală a orașului în scopul atragerii turiștilor, crearea unui punct de belvedere în zona turnului cu ceas de la biserica reformată calvină și nu numai.

Toate proiectele pot fi vizualizate aici: https://turdadecide.ro/proiecte/

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator