fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

13 Comentarii

dale turda

Administrația locală a decis să înlocuiască dalele de pe zona pietonală a centrului municipiului Turda. Este vorba despre dalele special montate pentru accesul auto, dar care au cedat în timp.

”Luni, 4 martie, muncitorii de la Domeniul Public Turda au înlocuit dalele de beton sparte din zona statuii lui Avram Iancu cu altele noi. Până la schimbarea întregului acostament al pietonalei din centru, aceasta este cea mai bună soluție. Locuitorii din zonă și nu numai sunt foarte încântați de această acțiune”

Intenția administrației locale este de a înlocui toate dalele din zona centrală a mubnicipiului (zona pietonală), după ce dalele puse în administrația Ștefănie nu s-au dovedit a fi nici prea trainice, nici prea estetice, fiind multiple reclamații în acest sens din partea locuitorilor.

UPDATE:

”Continuăm lucrările de reabilitare și înfrumusețare a orașului. Până la schimbarea întregului acostament al pietonalei din centrul Turzii, Domeniul Public îndepărtează dalele de beton sparte din zona statuii lui Avram Iancu, urmând ca în locul acestora să fie turnat covor asfaltic.”, au precizat reprezentanții administrației locale, cu referire la zona de dale care asigura accesul auto.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Vass Corina · 22:15 04.03.2019
  Da parca astea care vor fi puse de catre administratia noului primar vor fi mai trainice,s-o vedem si pe asta. De ce nu ii laudati si de drumurile pline de gropi si de lucrarea facuta recent marea asfaltare de la sens Dedeman - micro1, foarte trainica lucrare. Sau asfaltarile facute in micro 3 in care s-au astupat canale pentru apa pluviala. Il invit pe d-nul primar la o baie cand ploua in apa colectata e gratis domn primar.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alin Marcov · 06:15 06.03.2019
  Fiecare asa numita "administratie locala" ( primar + consilieri) in momentul cand vine la "ciolan" face cateva lucruri "minunate" pentru oras :

  1. isi pun rudele si apropiatii in functiile de conducere din oras ( si evident, ai dau afara pe ceilalti care ocupau postul inainte).
  Astia au mers mai departe: si-au marit salariile in mod grotesc, fara jena, cu dublu...

  2. schimba dalele de pe trotuare si alei ! Asa, ca sa fie bine pentru oras !

  PDL-ul si Stefanie au omorat efectiv afacerile din centru cu prostia de sens unic si cu parcarile putine si stramte. Actuala administratie schimba dalale si face proiecte fanteziste de mobilitate urbana ! Urmatorul primar o sa vina probabil cu piste de aterizare pentru extraterestrii si cu gondole suspendate peste centru ! Intre timp noi cetatenii, astia care platim impozite si taxe, ne tot intrebam ce mai cautam in tara asta de corupti si dusi cu pluta ....
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 10:55 06.03.2019
   Cât timp ”proiectele fanteziste de mobilitate urbană” (cum le numești tu), au contribuit la atragerea unor însemnate fonduri europene (de ordinul zecilor de milioane de euro), cu ajutorul cărora vor fi asfaltate/modernizate integral toate arterele principale (plus alte obiective), eu zic că e OK.
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Alex Sliste · 06:51 07.03.2019
    Da e OK. E foarte OK sa avem nepotii, prietenii si toate rudele angajate in posturi bine platite in oras. Subiectul asta l-ati ocolit bine domnu' ziarist. De asemenea e OK sa avem proiecte, dar sa le si ducem la capat. Inca nu am vazut nimic decat promisiuni, vorbe goale, semnaturi pe niste hartii care deocamdata valoreaza fix zero pentru mine ca cetatean. Asa ca pana atunci, e totul OK...foarte OK...si inaintarea Romaniei spre... stiti voi mai departe!
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Gelu FLOREA · 07:31 07.03.2019
     Chiar dacă ai deviat de la subiect, o să-ți răspund, ca să nu ”ocolesc” tema:
     - Dacă ai constatat angajări ilegale, ai făcut undeva vreo sesizare sau vreo plângere?! Sau e doar consecința unor manipulări la care ai fost supus și la care ai pus botul, ca un naiv ce ești?!
     - Un proiect european care este semnat și care este în procedura de implementare, crezi că nu are nicio valoare?! Dă-mi voie să-ți spun că ești un pic habarnist! Un proiect cu finanțare europeană, semnat, este ceva cât se poate de concret!

     La Salină, tot pe bani europeni, s-a lucrat cam din 2005 până în 2009... că nu s-a făcut de ieri pe azi! Era vorba de vreo 6 milioane de euro, bani europeni. Știi care e valoarea fondurilor europene care e atrasă acum, certă (contracte semnate în prezent)?! De cel puțin 40 de ori mai mare!!!
     Genul ăsta de abordare, că un contract semnat cu organismele UE ”valorează fix zero” pentru tine, e genul de abordare al celor care habar nu au de nimic!
     • Acest comentariu este nepublicat.
      Alin Marcov · 06:49 08.03.2019
      Frumos limbaj d-le "ziarist": "a pus botul", "habarnist" , etc. Se pare ca va deranjeaza adevarul spus in fata si atunci strigati mai tare. Ca sa pareti ca aveti dreptate.
      Dar hai sa nu ne ascundem dupa degete, ca se vede realitatea de la o posta: angajarile ginerilor, nepotilor, fiicelor, "pretenilor" de tot soiul, etc. sunt impachetate in mod legal si sunt cunoscute de catre toata lumea ! Se promoveaza nulitatea, impostura si incompetenta la toate nivelurile in tara asta. Sa va dau cateva exemple ? Vasilica Veorica Dancila (prim-ministru), Petre Daea( zis si cormoran), Liviu Pop _ zis si "genunche" ( fost ministru al invatamantului !?), etc, etc. Clasici in viata ! Oameni care fac cinste functiei ! Pe astia nu cred ca ati indrazni vreodata sa-i numiti " habarnisti", "naivi" sau alte asemenea. Nu-i asa d-le "ziarist " ?
      • Acest comentariu este nepublicat.
       Gelu FLOREA · 08:53 08.03.2019
       Nu fac politică națională. Sunt la un ziar local. Însă, toți cei enumerați de dvs nu sunt ”angajați”, ci sunt rezultatul alegerilor. Clasa politică are mari probleme, cu asta sunt de acord!
       Pe mine nu mă deranjează adevărul! Din contră! Însă, cine spune un ”adevăr”, trebuie să-l și probeze! Pentru că, altfel, nu este adevăr!
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Alin oarecare · 13:09 06.03.2019
    Zi că ar fi ok să se folosească banii ăia la reabilitarea podului de pe variantă sau a străzilor desfundate din oraș și nu mai încercați să tot aruncați praf in ochii lumii. Pe bune ? Asta era prioritatea majoră în Turda ? Rușine !!! Și personal așteptam un răspuns în privat de la redacția voastră ... dar nu prea aveți timp ... nu ? Tre’ înlocuite dalele din centru ! Biata Turda ! A ajuns de toată jena
    • Acest comentariu este nepublicat.
     Gelu FLOREA · 13:18 06.03.2019
     Nu pot să spun că ar fi OK și îți explic de ce:
     - Dacă ar face o balustradă (nici nu știu dacă le-ar ajunge de atât), ar însemna DETURNARE DE FONDURI și implicit o ”vizită” a DNA!
     Pentru că podul nu aparține administrației locale, ci este al CNAIR (drum național/european)!
     Nu știu dacă cei din Primărie își permit asta!
     Nimeni nu a spus că asta era ”prioritatea”! Dar trebuia făcut! Pentru că erau dale sparte, iar prin acea zonă se face accesul auto pentru cei care locuiesc în zonă... Plus că arăta urât, chiar pe zona pietonală, pentru un oraș care mai are și turiști...
     Toată lumea știe că ”prioritatea majoră”, cum îi spui tu, sunt lucrările de asfaltare! Dar asta nu înseamnă că nu mai faci nimic! Municipalitatea a reușit să atragă fonduri europene colosale pentru lucrări de asfaltare în municipiu! Asta înseamnă că și-au dat și ei seama care este ”prioritatea”, cum îi spui tu...
     • Acest comentariu este nepublicat.
      abc · 22:29 06.03.2019
      DNA oricum nu mai exisa! Curtea de conturi nici atat. Diicot ca si desfintat. SRI aproape inexistent.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Calator · 09:13 06.03.2019
  @Alin: Sant de accord cu ce spui, mai putin faptul ca afacerile au suferit din cauza sensului unic din centru … eu cred afacerile pot suferi din cauza coruptiei din primarie, cum e cazul aici la noi … e chiar asa de rau ca Turda sa aiba un centru pietonal ?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Simona · 18:18 06.03.2019
  Sa le inlocuiti si pe cele de pe trotuare mai ales vizavi de piata agroalimentara ,in fata la librarie-amanet ca sunt dezastru ne rupem capul si ne stricam papucii!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Pensionar · 06:25 08.03.2019
  Povesti cu pesti! In Turda se lucreaza ca peste tot in tara! Cat timp masinile trec peste aceste dale si nu este luat in calcul acest fapt, muncitorii lucreaza degeaba! Chiar nu spune nimeni nimic ca masinile au stricat "zona pietenola" ?! Dar dupa cum spuneam manine ce lucram daca nu facem lucru de proasta calitate....? Exista solutii pentru trafic greu, dar e mai simplu sa lipesti dalele cum pui gresia in baie....si dupa cateva luni iar ai de lucru cu bani platiti din bani publici, intrucat masinole din zona trec pe acolo! Minunat!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator