fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

BELLA MUSICA

Câmpia Turzii are o traditie certificată în muzică, iar moștenirea se propagă prin dăruirea profesorilor și capacitățile artistice ale tinerilor din oraș.

 

În perioada 27 februarie – 2 martie 2019, patru fete de la Clubul de Canto Bella Musica al Centrului Cultural Câmpia Turzii, au participat la Festivalul – Concurs Internațional „Preparing Stars”, organizat de Școala de Canto PS Academy, la Baia Mare.

Reprezentantele municipiului nostru au încântat juriul cu prestația lor si au obținut următoarele rezultate:

1. Betrice Simioana: Locul 1 la secțiunea limba maternă, Locul 3 la secțiunea limbă străină, Locul 3 la secțiunea woman`s day, Locul 2 cu duetul Sweet Stars și Trofeul Profesorilor PS Academy recompensat cu o lună de canto gratuit cu școala de canto PS.

2. Ștefania Petric: Locul 2 la secțiunea limba maternă, Locul 2 la secțiunea limbă străină, Locul 2 la secțiunea woman`s day, Locul 2 cu duetul Sweet Stars și Trofeul Copiilor PS Academy recompensat cu un loc gratuit în tabăra de canto PS.

3.Maria Mocean: Locul 2 la secțiunea limba maternă, Locul 2 la secțiunea limbă străină, Locul 3 la secțiunea woman`s day.

4.Denisa Moldovan: Locul 3 la secțiunea limba maternă, Premiul Special al juriului la secțiunea limbă străină, Premiul Special al juriului la secțiunea „woman`s day”.

Administrația locală a Municipiului Campia Turzii își exprimă susținerea față de cele patru fete și le felicită pentru notorietatea pe care o aduc orașului nostru prin talentul lor.

Direcția Relații cu Comunitatea

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator