fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

birou unic conferinta

În această dimineață administrația locală de la Turda a deschis Biroul Unic pentru cetățeni în clădirea fostei poște.

 

Deja ghișeele au fost luate cu asalt de cei care doresc să-și rezolve problemele administrative, de acum vor fi scutiți de drumuri inutile deoarece toate serviciile care țin de relația cu cetățeanul se găsesc într-un singur loc.

„Cu un simplu drum la Biroul Unic, situat în centrul municipiului la adresa Piața 1 Decembrie, nr. 31-33 (fosta Poștă), cetățenii vor avea posibilitatea de a-și soluționa cu promptitudine cereri pentru servicii diverse, de la plata impozitelor locale până la cereri legate de proiecte de urbanism și dezvoltare urbană. Suntem încântați să venim în ajutorul cetățenilor cu servicii care să le ușureze interacțiunea cu funcționarii Primăriei și să conducă la o eficientizare a timpului de soluționare a cererilor acestora” transmit reprezentanții municipalității.

La eveniment au fost prezenți primarul Matei Cristian, viceprimarul Lucian Nemeș, directorul poliției locale- Valer Moldovan, administratorul public Dorin Apahidean, șeful Direcției de Impozite și Taxe Locale- Eleva Fărcășan, alți reprezentanți ai administrației locale.

Serviciile la care pot apela cetățenii sunt: Încasare impozite și taxe locale, Declarații impunere taxe locale, Urbanism, amenajarea teritoriului și cadastru, Autorizări servicii de transport local, Administrare fond locativ, Evidență patrimoniului și gis,  Dezvoltare publică și investiții, Serviciul administrare locală, Serviciul disciplină în construcții, control comercial și protecția mediului.

La întrebarea TurdaNews dacă pe viitor în aceeași clădire vor funcționa și alte servicii, primarul Matei Cristian vine cu vești foarte bune: serviciul de pașapoarte devine în curând funcțional tot acolo și se poartă negocieri și pentru cel de eliberare permise auto, astfel încât turdenii vor fi scutiți de drumurile la Cluj pentru a obține documentele menționate.

De săptămâna viitoare va funcționa și serviciul de pașapoarte, o dată pe săptămână vor fi preluate documentele , chiar astăzi va veni o echipă cu tehnica necesară pentru a vedea unde se pot amplasa birourile și să scutim lumea de drumuri inutile...suntem în discuții și cu Ministerul de Interne pentru ca într-o perioadă destul de scurtă să putem rezolva și eliberarea permiselor de conducere!” explică Matei.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator