fbpx
Icon Scrie un comentariu

spectacol primavara

Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă invită să luați parte la un super-recital pregătit de Ad Libitum Voices, cea mai în vogă formație de pop-opera din România.


Evenimentul va avea loc marți, 12 martie 2019, cu începere de la ora 18:00, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, iar prețul unui bilet este de 10 lei.

Grupul Ad Libitum Voices, înființat în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca, este unul dintre puținele grupuri vocale din Romania ce adoptă stilul pop-opera.

Acest stil, pop-opera este un sub-gen al muzicii pop, caracterizat de interpretarea unor cântece pop cunoscute în maniera operei sau operetei. De asemenea, așa cum se întâmplă frecvent, pop-opera poate împrumuta cântece, arii, fragmente, motive din operă și muzica clasică pentru a le converti într-o interpretare stilizată în stilul pop, al muzicii ușoară.

După succesul înregistrat în finala X Factor și în deschiderea semifinalei Eurovision, grupul Ad Libitum va surprinde și la Câmpia Turzii publicul cu un concert extraordinar în care interpretarea va fi inedită.

Vă așteptăm!

Direcția Relații cu Comunitatea

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator