fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

resize foto adaptive

Se convoacă, în sedinţă ordinară, Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii, pentru ziua de joi, 28.02.2019, ora 13.00. Şedinţa va avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural „IONEL FLOAŞIU” Câmpia Turzii, cu următoarea ordine de zi

 

 1. Evaluarea activităților desfășurate de către Poliția Municipiului Câmpia Turzii în anul 2018.

    

 1. Raport de activitate al Poliției Locale Câmpia Turzii pentru anul 2018.
 1. Raport privind monitorizarea activității asistenților personali, desfășurată în perioada 01.07.2018 – 31.12.2018.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Organigramei, a Statului de funcții și a numărului de personal ale Aparatului de specialitate al Primarului Municipiului Câmpia Turzii şi ale serviciilor publice de interes local.
 1. Proiect de hotărâre privind modificarea inventarului bunurilor care aparțin domeniului public și privat al municipiului Câmpia Turzii.
 1. Proiect de hotărâre privind trecerea a două imobile teren și construcție din domeniul privat în domeniul public al municipiului Câmpia Turzii.
 1. Proiect de hotărâre privind inițierea procedurii de închiriere a suprafeței de 131,42 ha pășune aflată în proprietatea privată a municipiului Câmpia Turzii.
 1. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr. 55359 Câmpia Turzii.
 1. Proiect de hotărâre privind însuşirea documentaţiei tehnice privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr. 55370 Câmpia Turzii.
 1. Proiect de hotărâre privind transmiterea în folosință gratuită a unei capacități energetice de distribuție a energiei electrice către societatea Nova Power & Gas S.R.L. Cluj-Napoca.
 2. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de începere a lucrărilor de construire a locuinței pe terenul care face obiectul contractului de împrumut de folosință nr. 1 din 28.02.2018.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării tarifelor de pescuit care se aplică în cadrul în cadrul Complexului de Agrement „La trei lacuri”, cuprinse la litera E din Anexa nr.2 la Hotărârea Consiliului Local nr.69 din 26.08.2018.
 1. Proiect de hotărâre privind stabilirea componenței echipei mobile pentru intervenția de urgență în cazurile de violență domestică, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului de beneficiari ai serviciilor oferite de Cantina Socială Câmpia Turzii.
 1. Proiect de hotărâre privind stabilirea taxelor speciale pentru serviciile sociale din cadrul Direcției de Asistență Socială a Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2019.
 1. Proiect de hotărâre privind aprobarea „Planului de acţiuni sau de lucrări de interes local” ce se vor executa de beneficiarii de ajutor social, în anul 2019, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.

                                                        

 1. Proiect de hotărâre privind numirea unei persoane în funcția de administrator și director al societății TRANSPORT LOCAL CÂMPIA TURZII S.R.L.
 1. Diverse.

 

            PRIMAR,                                                                           

      Dorin Nicolae LOJIGAN     

           

           

              AVIZAT

      SECRETAR,

    Niculae ȘTEFAN

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator