fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

poza turdadecide

Cu 21 de zile înainte de încheierea perioadei de depunere a proiectelor, pe site-ul www.turdadecide.ro  au apărut peste 30 de proiecte, pe subiecte dintre cele mai diverse.

 

Practic în doar câteva minute, te poți implica în dezvoltarea orașului nostru. Transformă ideile și inițiativele comunității turdene în realitate!

Intră pe turdadecide.ro, creează-ți cont și transmite acum propunerea ta pentru orașul nostru!

Primăria municipiului Turda va implementa cele mai votate proiecte. Toate informațiile și Regulamentul complet, pe https://turdadecide.ro/regulament/

Până acum au fost depuse proiecte de mediu, urbanism, sănătate, infrastructură, Smart City etc.

O propunere interesantă face referire la realizarea unei rețele de drumuri care să facă legătura între cartierul Oprișani și zona Băilor Sărate.

Zona pe care o propunem pentru amenajare în Turda, legătura Aleea Plopilor (Oprișani), Podul peste Arieș, Str. Petru Maior cu Str Alunișului (zona Bai) ar putea deveni o alee pietonală pentru plimbări în aer liber și pentru biciclete/role” susține inițiatorul proiectului, Corneliu Sârbu.

Accesul dinspre zona Orișani spre zona Băi în acest moment se face pe un drum ocolitor pe distanțe mult mai mari și foarte aglomerate! Prin crearea acestui drum de legătură s-ar ajunge mult mai repede între cele doua zone, mai spune acesta.

Toate proiecte pot fi vizualizate pe platforma www.turdadecide.ro , tot acolo pot fi și depuse până pe data de 15 martie, termenul final al sesiunii.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator