fbpx

Scrie un comentariu

ecarisaj

În cursul lunii ianuarie 2019, în urma a trei acțiuni de ecarisare în teren, au fost ridicați 10 câini de pe domeniul public din Câmpia Turzii. Dintre aceștia, unul singur avea microcip, proprietarul câinelui fiind sancționat contravențional pentru că a lăsat câinele nesupravegheat pe domeniul public.

 

”În luna ianuarie s-au desfășurat în baza contractului de servicii încheiat cu Asociația Centrului de ecarisaj Turda un număr de trei acțiuni de ecarisare a zonei teritoriale Administrative din care una la solicitarea primarului municipiului Câmpia Turzii. Acțiunile întreprinse au vizat întreaga zonă a municipiului și au constat în identificarea și strângerea câinilor fără stăpân care circulă liber fără însoțitor pe domeniul public al municipiului capturându-se un număr de 10 câini din care unul a fost identificat ca având microcip. Câini au fost preluați cu proces verbal în baza formularului individual de capturare de către echipă de ecarisaj și transportați pentru aplicarea prevederilor legale în adăpostul propriu al prestatorului amenajat în localitatea Turda strada Bogata.”, se precizează în raportul de activitate privind capturarea câinilor fără stăpân, pentru luna ianuarie 2019, întocmit de dr. Alin Ilieș, responsabil ecarisarea teritoriului.

Proprietarul câinelui identificat pe baza microcipului a fost notificat în vedere revendicările acestuia fiind sancționat contravențional pentru lăsarea fără supraveghere pe domeniul public a câinilor deținut conform HCL 58/2017.

În perioada menționată nu au fost solicitări pentru adopții sau adopții la distanță.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator