fbpx

Scrie un comentariu

bază sportivă

Din data de 4 februarie până pe 15 martie turdenii pot depune proiecte pentru orașul lor prin intermediul platformei www.turdadecide.ro

Ideile, propunerile și soluțiile dumneavoastră pot deveni proiecte ce vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru, transmit inițiatorii acțiunii

Prin acest proces de bugetare participativă online, un proces transparent, deschis, ce va surprinde cu prioritate nevoile turdenilor, municipalitatea urmărește implicarea activă și directă a cetățenilor în luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

Unul din proiectele depuse face referire și la amenajarea unei baze sportive în zona centrală a orașului sau chiar în Turda Nouă.

Inițiatorul, Bocoș Alin spune că baza sportiva ar putea fi folosita de elevii CNMV in timpul cursurilor și de alți iubitori de mișcare după terminarea cursurilor.

Existența unei baze sportive în zona centrală a Turzii (pe modelul bazei sportive din Gheorgheni, Cluj Napoca) care ar putea fi folosită atât de către elevii colegiului cat și de către locuitorii Turzii. În acest scop se poate folosi terenul de sport din cadrul CNMV Turda” este de părere Bocoș.

Potrivit proiectului, se are în vedere amenajarea unui teren de fotbal, a unei piste de atletism, teren pentru tenis de câmp si baschet, amenajarea unei zone cu aparate de fitness dar si amenajarea unei zone cu bănci pentru relaxare.

Toate proiecte pot fi vizualizate pe platforma www.turdadecide.ro, tot acolo pot fi și depuse până pe data de 15 martie, termenul final al sesiunii.

UPDATE:

Un astfel de proiect deja există în intenția administrației locale.

”Primăria Municipiului Turda aproape a finalizat proiectul de dezvoltare și modernizare, la care se lucrează de la sfârșitul anului trecut. Acesta va fi înaintat agenților economici cu care suntem în discuții avansate, în vederea finanțării”, precizau reprezentanții administrației locale în primăvara anului trecut.

Citește și:

La Colegiul Național Mihai Viteazu va fi construită cea mai modernă bază sportivă din municipiu!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator