fbpx

Scrie un comentariu

Start Depundere Proiecte

Din data de 4 februarie până pe 15 martie turdenii pot depune proiecte pentru orașul lor prin intermediul platformei www.turdadecide.ro.

 

Ideile, propunerile și soluțiile dumneavoastră pot deveni proiecte ce vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru, transmit inițiatorii acțiunii

Prin acest proces de bugetare participativă online, un proces transparent, deschis, ce va surprinde cu prioritate nevoile turdenilor, municipalitatea urmărește implicarea activă și directă a cetățenilor în luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

Deja la cinci zile de la lansare, pe platforma www.turdadecide.ro, au apărut câteva proiecte destinate comunității locale.

Acestea fac referire la amenajări urbanistice, spații verzi, iluminat public și parcări.

Se sugerează o parcare iluminată cu becuri LED în spatele imobilului BL F 30 , strada Gen. I. Dragalina 12; revitalizarea cinematografului FOX sau Tineretului; înfrumusețarea spațiilor verzi din vecinătatea blocului Sticla amenajare locuri de joacă etc.

Alte proiecte fac referire la amenajare spațiu de recreere și locuri de joacă pe strada Rațiu, proprietarii de animale de companie vor un spațiu de joacă pentru câini – unul situat în cartierul Oprișani celălalt în zona centrală; amenajarea terenurilor din proximitatea blocului D1 de pe strada Constructorilor prin transformarea spațiului public într-o zona agreabilă și civilizată; un tur al Sticlarilor reamenajarea spațiului verde pe strada Rapsodiei și exemplele pot continua.

Toate proiecte se găsesc pe platforma : www.turdadecide.ro

Bloc Sticla 1

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator