fbpx

Scrie un comentariu

iluminat ct

Două străzi din municipiul Câmpia Turzii se alătură celorlalte șapte finalizate până acum, care beneficiază de sistemul de iluminat modern, de ultimă generație. Primarul din Câmpia Turzii, Dporin Lojigan, anunță că la finalul lucrării 95% din cartierul Blocuri va fi dotat cu tehnologie LED, în ceea ce privește iluminatul stradal.

 

”Străzile Retezatului și Griviței beneficiază de azi de iluminat modern, de ultimă generație.

Aceste străzi se alătură străzilor Aviatorilor, Plopilor, Constructorilor, Aleea Vânătorilor, Aleea Făcliei, Gh. Barițiu și Mureșului care au intrat într-un proces de modernizare în ceea ce privește iluminatul stradal. Este un demers început la sfârșitul anului trecut, când alte străzi din zona Blocuri și nu numai, au beneficiat de investiții de acest tip. 

Astfel că, în locul corpurilor de iluminat vechi, s-a început înlocuirea a 50 lampi stradale cu vapori de mercur si cu vapori de sodiu si 16 lampi de iluminat ornamental tip Globolux, pe alei cu corpuri de iluminat LED. Srăzile Plopilor si Aviatorilor sunt deja finalizate, valoarea totala a investiției fiind de 123.000 lei. Cel mai important beneficiu, pe lângă aspectul plăcut, este reducerea consumului de energie electrică cu până la 45%. 

La finalul lucrării 95% din cartierul Blocuri va fi dotat cu tehnologie led în ceea ce privește iluminatul stradal.”, a spus primarul Dorin Lojigan.

Lucrările vor continua în perioada următoare, intenția administrației locale fiind de a acoperi întreg municipiul, în ceea ce privește utilizarea iluminatului modern.

”De asemenea, tot în acest an urmează să intervenim în cartierul Șarât sau Sâncrai, în funcție de analiza financiară a bugetului la început de an și treptat în restul cartierelor, astfel încât, până la finele anului 2020, să acoperim întreg municipiul”, a mai precizat primarul Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator