fbpx

Scrie un comentariu

tineri identificati

Poliția Locală Turda acționează zilnic în toate domeniile de competență:

 

- Cu ajutorul camerelor de supraveghere video montate în zonă a fost identificat un grup de tineri care au distrus un coș de gunoi și l-au aruncat în curtea unei locuințe. Cei responsabili au fost sancționați, iar coșul de gunoi a fost înlocuit.

- În urma acțiunii desfășurate în Piața Centrală a fost prinsă în flagrant o persoană care comercializa ilegal țigarete. Fapta constituie infracțiune de contrabanda motiv pentru care s-au întocmit documente de constatare și vor fi înaintate Poliției Municipiului Turda pentru continuarea cercetărilor.

- Au fost controlate activitățile de comerț desfășurate în magazinele alimentare. Cu această ocazie au fost descoperite produse alimentare expirate, acestea au fost confiscate și s-au aplicat sancțiuni.

- S-au desfăşurat acțiuni de menținere a ordinii publice în zonele adiacente unităților de învățământ, biserici și piețe.

- S-au aplicat mai multe sancțiuni pentru ocupare locurilor de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități, pentru opriri neregulamentare pe trecerea de pietoni sau în stațiile de transport în comun.

- Se urmăreşte intens încălcarea prevederilor legale privind păstrarea curățeniei pe domeniul public.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator