fbpx

Scrie un comentariu

toaleta modernizata

Pentru confortul comercianților și clienților din Piața Agroalimentară Centrală, Primăria Turda a renovat toaleta publică, punând la dispoziția acestora un spațiu conform cu normele de sănătate, igienizat și cu dotări moderne.

 

Lucrările de renovare au început în luna noiembrie a anului trecut și s-au încheiat recent. Acestea au constat în înlocuirea ușilor, vaselor de toaletă, lavoarelor, corpurilor de iluminat, plăcilor ceramice (faianță și gresie) și a instalației de apă.

Potrivit administratiei locale, toaleta publică cuprinde 2 sectoare, unul pentru femei și altul pentru bărbați, la care se adaugă un spațiu amenajat pentru duș. Ambele sectoare cuprind 5 cabine dotate corespunzător, lavoare, oglinzi, dozatoare pentru săpun lichid și uscătoare electrice.

Pentru asigurarea unui consum eficient și economic lavoarele au fost prevăzute cu robinete cu temporizator.

Dușul este dotat cu boiler electric pentru furnizarea apei calde și se dovedește extrem de util, în special pentru producătorii agricoli din alte localități.

Materialele de construcție și obiectele sanitare au fost achiziționate de Primăria Turda, iar lucrările au fost executate de angajați ai Serviciului Administrare Fond Locativ, sprijiniți de lucrători din cadrul Serviciului Public Administrare Piețe și Obor.

„Facem apel către toți utilizatorii toaletei publice să o folosească responsabil și să păstreze curățenia” transmite municipalitatea.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator