fbpx

Scrie un comentariu

Start Depundere Proiecte

Începând de azi 4 februarie 2019, se dă startul pentru depunerea de proiecte prin intermediul platformei www.turdadecide.ro, acestea pot fi depuse până în data de 15 martie 2019.

Municipiul Turda lansează procesul de bugetare participativă, un proiect prin care ne propunem să acționăm împreună. Proiectele realizate de dumneavoastră, după ce vor fi depuse și validate de autoritatea locală, vor fi supuse votului, iar cele care vor primi cel mai mare număr de voturi, vor fi finanțate din bugetul local și vor fi realizate începând cu anul 2019.

Ideile, propunerile și soluțiile dumneavoastră pot deveni proiecte ce vor fi implementate pentru a crește calitatea vieții din orașul nostru. Prin acest proces de bugetare participativă online, un proces transparent, deschis, ce va surprinde cu prioritate nevoile turdenilor, municipalitatea urmărește implicarea activă și directă a cetățenilor în luarea deciziilor privind viitoarele proiecte ale orașului.

Vă invităm să vă implicați direct și să formulați idei dar și soluții care pot duce la îmbunătățirea calității vieții în orașul nostru.

Construim viitorul orașului împreună.

Citește și:

Municipiul Turda lansează procesul de bugetare participativă

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator