fbpx

Scrie un comentariu

sedinta cl 3101

Consiliul Local al municipiului Turda a aprobat astăzi majorarea contribuției Salinei Turda la bugetul echipei de handbal masculin, Potaissa Turda.

 

Astfel, contribuția lunară a Salinei Turda a crescut de la 130.000 la 150.000.

Potaissa a avut parte de un an excelent în sezonul trecut, atât la nivelul juniorilor, cât și la nivelul seniorilor. Clubul turdean a reușit să câștige Cupa Challenge, primul trofeu european al unei echipe din județul Cluj. De asemenea, „magnificii” au obținut medaliile de bronz în Liga Zimbrilor, pentru al doilea an consecutiv.

Clubul turdean a înființat și echipa a doua, unde tinerii jucători turdeni pot căpăta experiență la nivelul seniorilor, evoluând în liga secundă, înainte să facă pasul spre Liga Națională.

De asemenea, echipele de juniori ale Turzii au reușit să se califice la turneele finale și semifinale, rezervate diferitelor categorii de vârstă.

Concluzionăm că bugetul nostru actual nu este apt a acoperi aceste cheltuieli suplimentare și se impune majorarea acestuia în așa fel încât performanța sportivă la Turda să nu dispară, iar rezultatele fantastice obținute până acum să poată fi completate și de altele mai reușite”, a concluzionat oficialul turdean, în solicitarea sa.

Potaissa Turda a dovedit până acum că poate, printr-un management performant și printr-o instruire tehnică sportivă de excepție, completată de aportul financiar al asociaților acesteia, Consiliul Local Turda și Salina Turda SA, plus alți sponsori și susținători din mediul privat, să compenseze diferențele de buget astfel încât am reușit să învingem pe plan sportiv concurența mult superioară din punct de vedere financiar, iar raportul calitate/preț în ceea ce privește clubul nostru ca și competitivitate, ne plasează de mulți ani încoace pe primul loc în România”, a fost mesajul transmis în solicitare de către președintele clubului de handbal turdean.

An de an, clubul turdean se luptă în Liga Națională cu echipe cu bugete mult mai mari. Totuși, formația turdeană este singura echipă care în ultimii ani s-a calificat de fiecare dată în semifinalele competiției naționale (de două ori reușind să câștige și medalii).

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator