fbpx

Scrie un comentariu

camin batrani

Un proiect aflat pe ordinea de zi de joi a ședinței de consiliu de la Turda vizează și majorarea costului de instituționalizare pentru persoane vârstnice aflate la Centrul de Îngrijire și Asistență – Acoperământul Maicii Domnului din orașul nostru.

 

Municipiul Turda virează lunar o cotă de contribuție către Centrul de Îngrijire și Asistență – Acoperământul Maicii Domnului, în vederea acoperii diferenței dintre costul mediu lunar/persoană și contribuția stabilită conform normelor legale în domeniu.

În expunerea de motive a proiectului de hotărâre se explică și de ce se majorează costul de întreținere, o majorare solicitată de Asociația Centrul de Îngrijire și Asistență „Acoperământul Maicii Domnului” Turda, de la 1.900 lei persoană/lună la 2.100 lei persoană/lună.

Menționăm faptul că facem această solicitare în urma modificărilor salariale, prin mărirea salariului minim pe economie care a avut loc cu începere de la 1 ianuarie 2019, precum și majorările survenite la produsele alimentare, medicamente, materiale sanitare și de igienă, utilități etc.” spune Preotul Vasile Știopei, în calitate de director al centrului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator