fbpx
Scrie un comentariu

deszăpezire Turda

Nu există iarnă în care să nu apară discuții despre modul în care se intervine pentru deszăpezire. În unele situații sunt îndreptățite, în altele nu! De multe ori, discuțiile sunt generate și de o necunoaștere a modului concret de intervenție, în momentul în care apare o ninsoare.

 

La fiecare ninsoare, mulți turdeni au impresia că SC Domeniul Public Turda trebuie să intervină concomitent, în toate zonele Turzii, pe toate străzile! Evident, acest lucru este imposibil!

Probabil, o informare mai optimă a cetățenilor, privind modul de intervenție concret în caz de ninsoare, ar fi mai eficientă în ceea ce privește o înțelegere mai bună a procedurilor și a zonelor de intervenție. Evident, pentru cei care vor să fie informați, vor să înțeleagă și vor să analizeze activitatea de intervenție prin prisma acestor informații în baza căroa se realizează orice intervenție.

În mod normal, cetățenii ar trebui să primească informații explicative, de genul: când se intervine (există discuții care fac referire la anumite normative în baza cărora... nu se intervine pe timp de ninsoare!), unde se intervine, cu ce utilaje se intervine și timpul aproximativ al intervențiilor pe zone, în funcție de utilaje.

Noi vă putem spune, în acest moment, că SC Domeniul Public Turda SA intervine pe străzi în funcție de priorități. Nu se intervine pe toate străzile și, evident, nu se intervine concomitent!

SC Domeniul Public SA Turda intervine pe străzile municipiului Turda, în funcție de priorități, astfel:

Zona I: pe o lungime de 21,142 km. - Str. Clujului, Simion Bărnuțiu, Andrei Mureșanu, Avram Iancu, sens giratoriu Teatrul Municipal, P-ța Republicii, P-ța 1 Dec. 1918, str.Libertății, P-ța Romană, sens giratoriu P-ța Romană, str. Ștefan cel Mare, sens giratoriu Dedeman, Calea Victoriei, sens giratoriu Catedrala Oprișani - sens giratoriu P-ța Romană - ieșire Turda spre Alba Iulia - Str. Andrei Șaguna, Gh. Lazăr, Axente Sever - Str. Dr. Ioan Rațiu, Gh. Barițiu, I. Corvin, Bucovinei, G-ral Dragalina, Crișan, Traian - Str. 22 Decembrie 1989 - Str. Castanilor, Agriculturii

Zona II: pe o lungime de 27,168 km. - str. Frăgăriște inclusiv accesul la Salina Turda, str. Agriculturii, Viilor, Barbu Lăutaru, Drumul Ceanului, Livezilor, Romană, Pictor T. Aman, Cocoşului, I. I Russu, Turturelelor - str. G. Coșbuc, Mihai Eminescu, Nicolae Iorga - str. Fabricii, Constructorilor, Aleea Plopilor, Aviatorilor, I Opriș, Rapsodiei, Baladei, Hațegului, Lotus, Macilor, Lianelor, Tineretului, Mihai Viteazul, Basarabiei, A. I. Cuza, Tunel și str. Salinelor

Zona III: - străzile din cartier Oprișani care nu fac parte din prioritatea I sau II - alte străzi secundare din municipiul Turda în funcție de necesități, astfel încât să se asigure desfăşurarea optimă a traficului auto şi pietonal

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator