fbpx

Scrie un comentariu

cl turda

Consiliul Local al municipiului Turda a aprobat astăzi, în cadrul unei ședințe extraordinare, contribuția lunară către ACS Sticla Arieșul Turda (clubul de fotbal care activează în Liga 3) pentru următoarele șase luni.

 

Contribuția municipiului Turda în cadrul asociației este de 100.000 de lei lunar și a fost prelungită până la data de 1 iulie 2019.

Emil Moldovan, consilier local din partea PMP, a inițiat un amendament prin care a cerut ca perioada la care este extinsă contribuția să fie de doar trei luni, având în vedere că în perioada următoare se va vota bugetul anual al municipiului.

Doru Anca, consilier local din partea PRM, a intervenit spunând că este necesară contribuția pentru următoarele șase luni, deoarece atunci se încheie sezonul fotbalistic la nivelul ligii a treia, apoi în funcție de obiectivele clubului pentru sezonul 2019-2020, această sumă se poate modifica.

De asemenea, Marius Riter, consilier local din partea PNL a cerut ca acest proiect să nu fie votat, să fie amânat pentru o dată ulterioară, pentru a primi din partea conducerii clubului informații legate de situația financiară. Cum proiectul, conform legii, nu putea fi retras de pe ordinea de zi, acesta a fost votat.

În cadrul ședinței ordinare a CL Turda din 31 ianuarie, va fi prezent și președintele clubului, Gicu Tothăzan, care va prezenta situația financiară a ACS Sticla Arieșul Turda.

Amendamentul propus de Emil Moldovan nu a fost aprobat de consilieri, astfel încât proiectul a primit votul favorabil în forma sa inițială.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator