fbpx

Icon Scrie un comentariu

actiune plt

Poliția Locală Turda acționează zilnic în toate domeniile de competență

 

- Au fost controlate activitățile de comerț desfășurate în piețele agroalimentare și în magazinele alimentare. Cu această ocazie au fost descoperite mai multe nereguli: produse alimentare expirate sau comerț stradal ilegal, în ambele cazuri au fost aplicate sancțiuni, iar produsele au fost confiscate.

- S-au desfăşurat acțiuni de menținere a ordinii publice în zonele adiacente unităților de învățământ, biserici și piețe.

- S-au formulat somații agenților economici pentru curățarea trotuarelor de zăpadă.

- Se supraveghează traficul rutier, în special pentru combaterea depășirii de tonaj a autocamioanelor.

- S-au aplicat mai multe sancțiuni pentru ocupare locurilor de parcare rezervat persoanelor cu dizabilități, pentru opriri neregulamentare pe trecerea de pietoni sau în stațiile de transport în comun.

- S-au desfășurat acțiuni de fluidizare a traficului rutier și disciplinare a pietonilor în zona centrală și în zona Materna.

- Se urmăreşte intens încălcarea prevederilor legale privind păstrarea curățeniei pe domeniul public.

  • Pentru că siguranța celor mici este o prioritate, Poliția Locală dirijează traficul rutier în dreptul trecerilor de pietoni pe care traversează copiii în drumul lor spre școală. 

  • Rugăm toți participanții la trafic să acorde o atenție și mai mare în acest interval orar, transmite poliția locală Turda. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator