fbpx
4 Comentarii

baterii gunoi

Administrația locală din Turda continuă montarea de pubele subterane pentru colectarea deșeurilor casnice, în mai multe locații de pe raza municipiului.

 

”Se lucrează în ritm susținut pentru montarea pubelelor subterane. 

Cele 4 baterii noi vor înlătura disconfortul creat de deșeurile menajere depozitate impropriu”, anunță reprezentanții administrației locale.

Prima baterie de pubele subterane pentru cplectarea deșeurilor casnice a fost instalată în octombrie 2016, în Micro 3, la intersecția străzilor Lianelor și Lotus. Primarul Cristian Matei a spus că se va continua montarea acestui gen de pubele, pentru că ele pot asigura o stare igienică mai bună în zona de colectare a deșeurilor de la populație.

În același context amintim că, Societatea Prival Ecologic Servis SA și-a manifestat intenția de a investi în 24 de baterii subterane de colectat gunoiul menajer și să dezvolte partea de colectare selectivă a deșeurilor, în intervalul 2017-2021, cu condiția ca administrația locală să implementeze taxa specială de salubritate pentru cei care nu au încheiate contracte cu societatea de salubritate și să prelungească durata contractului inițial cu încă 4 ani, pentru a se asigura amortizarea investiției.

Valoarea totală a investițiilor se ridică la circa 1.700.000 de lei (fără TVA).

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Gergely Roland · 12:02 09.01.2019
  Ar fi foarte binevenita o asemenea baterie si in parcarea din Micro 1, langa biserica greco-catolica. Este dezastru cand dau atacul cautatorii, lasa si usa țarcului deschisa larg de abia treci cu masina.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alexandru · 00:11 09.01.2019
  Naveti ce face cu banii nemernicilor
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 00:19 09.01.2019
   Și ce se putea face?! Exemple... Că am senzația că nu ați înțeles ce ați citit...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Alex · 12:30 09.01.2019
  Pe zona centru,oare cand se vor monta?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator