fbpx

BANNER vezeteu

4 Comentarii

baterii gunoi

Administrația locală din Turda continuă montarea de pubele subterane pentru colectarea deșeurilor casnice, în mai multe locații de pe raza municipiului.

 

”Se lucrează în ritm susținut pentru montarea pubelelor subterane. 

Cele 4 baterii noi vor înlătura disconfortul creat de deșeurile menajere depozitate impropriu”, anunță reprezentanții administrației locale.

Prima baterie de pubele subterane pentru cplectarea deșeurilor casnice a fost instalată în octombrie 2016, în Micro 3, la intersecția străzilor Lianelor și Lotus. Primarul Cristian Matei a spus că se va continua montarea acestui gen de pubele, pentru că ele pot asigura o stare igienică mai bună în zona de colectare a deșeurilor de la populație.

În același context amintim că, Societatea Prival Ecologic Servis SA și-a manifestat intenția de a investi în 24 de baterii subterane de colectat gunoiul menajer și să dezvolte partea de colectare selectivă a deșeurilor, în intervalul 2017-2021, cu condiția ca administrația locală să implementeze taxa specială de salubritate pentru cei care nu au încheiate contracte cu societatea de salubritate și să prelungească durata contractului inițial cu încă 4 ani, pentru a se asigura amortizarea investiției.

Valoarea totală a investițiilor se ridică la circa 1.700.000 de lei (fără TVA).

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator