fbpx

Icon Scrie un comentariu

ajutor social

Beneficiarii de ajutor social îndepărtează zăpada din parcuri, de pe aleile pietonale și din alte zone unde utilajele de deszăpezire nu au acces.

 

Înaintea Crăciunului au existat reclamații în acea perioadă de ninsori abundente, conform cărora nici măcar un asistat social nu a fot văzut cu mătura în mână prin centrul orașului. Pentru o bună parte din zona centrală dar și în Turda Nouă în fața spitalului sau a policlinicii, nu s-a dat nici măcar o lopată de zăpadă deoparte de către beneficiarii  ajutorului social.

Iată că acum însă, administrația locală i-a pus la treabă, cu alte cuvinte proiectul de hotărâre votat de forul deliberativ privind planul anual de acțiune și implicit sarcinile ce le revin celor care încasează lunar ajutor social, este pus în practică.

Update: 

Inspectorul de specialitate de la SPAS Turda, Bogdan Fleșer, ne-a declarat: „Au primit sarcina ca în perioada de iarnă să acționeze în stații, apoi în jurul școliilor și a trecerilor de pietoni, iar în cele din urmă în parcuri. Zona centrală, Spitalul și Policlinica revin Domeniului Public. Numărul de ore este limitat la cei de la ajutor ei neavând un caracter permanent. De exemplu, 70% dintre ei au doar două zile de făcut, mai exact 12 ore, cate 6/zi. Încercăm să acoperim cât mai mult cu putință și să satisfacem nevoile cetățenilor. Numărul de ore se respectă cu prisosință, neavând nicio toleranță la acestea. Totul se face baza unui tabel de programare.”

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator