fbpx

Scrie un comentariu

gară Câmpia

Încă o veste buna pentru Campia Turzii! În ultima ședință de Consiliu Local din 2018 am propus majorarea cu 300% a impozitului pe clădirea utilizată drept stație CFR.


Consilierii PSD au luat cuvântul prin reprezentantul lor Gicu Rece și s-au poziționat împotriva proiectului, argumentând că CFR este o companie de stat și că are suficiente probleme, însă eu consider ca legea este valabilă pentru toți.


Noi le-am eliberat celor de la CFR certificat de urbanism pentru clădirea gării încă din 2017, dar atunci au redirecționat banii către Bistrița.


Iată că acum CFR a ridicat pe SEAP procedura pentru reabilitarea stației din orașul nostru. Este o veste bună, în prag de sărbători, având în vedere situația oribilă în care se află clădirea.


Indiferent dacă această procedură a fost initiată ca urmare a demersului meu sau că era plănuită de mai multă vreme, dar s-au urgentat măsurile acum, important este faptul că locuitorii din municipiul nostru și din împrejurimi vor avea o clădire modernă pe care să o folosească în călătoriile lor prin țară.


Continuăm să susținem interesele orașului nostru, indiferent de obstacole, instituții care ni se opun sau alte dificultăți! 

 

Primarul Municipiului Campia Turzii,


Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator