fbpx

 
 
6 Comentarii

ct achizitieimn

Primăria Municipiului Câmpia Turzii a inițiat o procedură de achiziție directă pentru ”Imnul Municipiului în An Centenar”, la o sumă estimată de 23.000 de lei. Ofertanții trebuie să țină cont de o prevedere ”ciudată” din caietul de sarcini, care fixează durata imnului la fix 4 minute și 7 secunde!

 

Cel puțin, așa este menționat în Caietul de sarcini semnat de către șeful Serviciului Cultură, Lucia Golfin.

Cei care depun oferte au obligația de a prezenta varianta finală în termen de 15 zile de la semnarea contractului, în format audio și pe suport optic.

Asta înseamnă compoziția (text și orchestrație), masterizare/mixaj, post producție, sesiunile de înregistrare și drepturile de autor cedate exclusiv Primăriei Câmpia Turzii.

Cei interesați pot depune oferte până în data de 11 decembrie 2018, la ora 10.00, urmând a fi declarată câștigătoare oferta cu prețul cel mai mic. Fiind vorba de o procedură de achiziție directă, nu sunt admise contestații ulterioare.

ct achizitieimn

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 19:02 09.12.2018
  Vai de capul nostru, cand in frunte-ajunge prostu'! Asta e un titlu bun pentru imn. Ala cu desteptatul românului nu e ține, de 30 de ani se lasă pe mâna prostilor. La Câmpia Turzii singurul lucru care lipsea era imnul, in sunt de toate din abundență, au si zombie
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Florin · 19:05 09.12.2018
  Nu este deloc ciudata durata "imnului", este cu dedicatie. Atata dureaza "imnul" care deja este scris si asteapta publicarea procedurii de achizitie ca ca sa fie inscris. Nu era mai corect ca alegerea sa fie facuta de locuitorii municipiului printr-un vot online pentru toti participantii la procedura de achizitie, vot organizat de cineva neutru ?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  cetatean · 20:06 09.12.2018
  Absolut aroganta si paguboasa aceasta initiativa a Primariei Municipiului Câmpia Turzii, mai ales în An Centenar. Avem un imn intonat de românii de pretutindeni, din oras si din afara orasului sau a granitelor tarii. Este un simbol al unitatii nationale. Cumva a cladit vreo caramida în An Centenar, administratia locala? Policlinica orasului, Spitalul, gradinitele, biblioteca, curatenia, demnitatea si egalitatea de sanse în oras, etc., sunt altfel ca acum 1oo de ani? Oare nu vedem decât o "ignoranta grea ca plumbul" în politica locala, spre rusinea noastra?
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ardelean · 04:33 11.12.2018
  Sa nu uitam ca Primaria orasului Campia Turzii are in jur de 400 de angajati! Astia au multi banii din taxele noastre nesimtite! Dupa faza cu cele 3 lacuri unde "omul rosu" vrea sa investeasca milioane de euro....acum au mai gasit inca ceva ca sa mai cheltuie niste bani! Nu mai conteaza cine e la putere, toti politicienii sunt la fel...cheltuie in nestire bani, si maresc taxele sa aiba ei un trai linistit! RUSINE!
  P.S. Cat de curand in oras politia locala impreuna cu angajatii primariei vor fi mai multi dcat locuitorii orasului!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Bogdan · 12:11 11.12.2018
  Felicitari Gelu Florea pentru ca scoateti la iveala asa ceva. Presa locala din Campia Turzii oricum ii canta osanale primarului.

  Va rog sa ne tineti la curent cu cine castiga licitatia. Ar fi interesant de vazut cineva e pe-o mana cu primaria.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Patriot · 04:47 12.12.2018
  Asa este domnu' Bogdan!Gelu Florea este singurul jurnalist obiectiv ce scrie despre realitatea din zona Turda, Campia Turzii....(...) cunoscut fan (...) nu are curaj sa scrie de rau de primari ca altfel pierde locul la masa (...).... Multumim domnule Gelu Florea ca ne tineti la curent cu stiri pe care ziarul (...) se face ca nu le vede...!!!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate