3 Comentarii

ct brad primarie

Împodobitul bradului de Crăciun din holul Primăriei Câmpia Turzii a devenit un obicei, la care participă mare parte dintre angajații instituției.

 

”Devenit un obicei, împodobirea bradului de Crăciun din holul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii este un eveniment emoționant, la care participă mare parte din angajații instituției noastre.

În acest an, fiecare angajat al Primăriei a adus câte un glob de Crăciun personalizat, pe care, împreună le-am așezat pe cetinile bradului, în acorduri de colinde interpretate de către colegul nostru, Silviu Pop. 

Totodată, am strâns câteva cadouri, pe care le vom dărui beneficiarilor Centrului pentru Seniori „Respect” și altor vârstnici nevoiași din comunitate.

Pentru că ... împreună suntem mai buni, mai aproape de semenii noștri!

Le mulțumesc tuturor acelora care au participat atât la strângerea de pachete alimentare, cât și la împodobirea bradului!”, a spus primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Viisoarean · 05:43 08.12.2018
  Se spune ca Primaria din Campia Tuzii are catre 400 de angajati!! Este oare posibil asa ceva?!! Poate intr-o zi TudaNews, singura publicatie obiectiva din zona face un mic articol cu numarul de angajati din Primaria Campia Turzii! Multumim TurdaNews pentru stirile directe si la subiect ce ni le oferiti!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Claus · 19:47 08.12.2018
  Sa nu vorbim de rau primaru din Campia....Se stie ca e avocat si tie da repede in judecata!! Toti din primarie au frica de el....Amu ca sunt multi in primarie toti tac ca e randul lor sa fure cu acte din banii publici! Mergeti in centrul orasului langa sediul finantelor sa vedeti ca nu au terminat trotuarul de pavat si sta in sus o tabla de la scurgere....Dar sa nu vorbim de rau partidul ca seful lor avocat fiind si primar in acelasi timp tie da in judecata....! Mama lor de hoti!!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cetățean · 23:42 06.12.2018
  Vorba lui Eminescu: " Lasă-i să se mângâie în simțirile lor (...)". A trecut vara cu festivalul, vine Crăciunul cu bradul... alte emoții?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator