Scrie un comentariu

contracte parcindustrial

Primăria Câmpia Turzii a semnat azi contractele de concesionare pentru ultimele două spații care erau disponibile în Parcul Industrial Câmpia Turzii, deținut de administrația locală. Cele două contracte vizează investiții totale de 250.000 de euro, care vor crea 20 de noi locuri de muncă.

 

”Prima etapă a programului de reindustrializare a Municipiului Câmpia Turzii, asumat în campania electorală, s-a încheiat astăzi, odată cu semnarea ultimelor două contracte de concesionare a unor parcele de teren din Parcul Industrial aparținând Primăriei municipiului Câmpia Turzii.

Beneficiarii, S.C. Mason Trans S.R.L. și S.C. New Trade Vision S.R.L. se obligă, prin contractele semnate, să investească aproximativ 250.000 de euro în două proiecte de pe urma cărora vor rezulta 20 de locuri de muncă.

Astfel, orașul nostru dispune de un parc industrial ocupat complet, care reprezintă un mijloc de dezvoltare socio-economic, dar și un factor de stabilitate și resurse pentru Municipiul Câmpia Turzii.

Îi transmit, pe această cale, felicitări directorului S.C. PARC INDUSTRIAL S.A., pentru perseverența și dinamismul de care dă dovadă”, a anunțat primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator