fbpx

Icon 5 Comentarii

wc piatacentrala

Grupul sanitar public, care funcționa în zona Pieței Centrale din Turda, a intrat de azi în lucrări de renovare și modernizare, au anunțat reprezentanții administrației locale.

 

”Astăzi am demarat lucrările de renovare și modernizare a grupului sanitar public din Piața Centrală Turda. 

Vor fi schimbate plăcile de gresie și faianță, se vor zugrăvi pereții, se vor înlocui toaletele și lavoarele defecte și se vor monta uși de acces noi. 

Grupul sanitar va oferi conditii mai bune atât pentru comercianții din piață cât și pentru cumpărători”, a anunțat administrația locală turdeană.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Cornelius · 05:46 15.11.2018
  A expirat cumva faianta?!! Inca o afacere pentru baietii destepti din oras prieteni cu primarul ....Doar la noi se schimba faianta si gresia dupa fiiecare mandat al primariei...! Si inca ceva, poate nu se stie ca primaria Campia Turzii are cel mai mare numar de angajati raportat la numarul de locuitori...Doamne ajuta si cat mai multe aafaceri pentru baietii destepti din oras!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ghirisean · 05:32 16.11.2018
  De ce nu se repara oare trotuarul de langa finante in Campia Turzii? Sau langa locul G80 unde au spart strada sa modifice un canal si au lasat asa?Cand nu era primar "omul span" urla ca lucrarile pe strazi nu sunt finalizate....dar acum ca este primar in Campia Turzii nu mai conteaza ca incep lucrari si nu le termina....Oricum nu se pune nimeni cu el ca este avocat si imediat te da in judecata daca nu-i place de tine!!!!
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Ani · 17:17 18.11.2018
  Au modernizat grupul sanitar din Piata Tricolorului dupa care au adus Buda lui Ursuleanul si au inchis grupul sanitar refacut. Acuma il "modernizeaza" pe cel din piata agroalimentara. Noi, cei cu necesități fiziologice nu mai înțelegem nimic. Va fi montată în curând o nouă Budă Ursuleanu?
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Victor Mureșan · 18:28 18.11.2018
   Chiar credeți că este buda lui Ursuleanu?! Nu de alta, dar am observat că Boc a cumpărat 4 la Cluj, cu preț de 1 budă/1 apartament (zice presa de acol 3b6f1 ... Credeți că Boc e așa mic (nu la statură mă refer), încât e sluga lui Ursuleanu?! Edba4
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator