fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

cleanup T

Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență împreună cu Domeniul Public igienizează Aleea Pădurii, o zonă cu vegetație abundentă unde oameni fără respect pentru mediul înconjurător au depozitat cantități impresionante de deșeuri: saci întregi de PET-uri, resturi menajere, materiale de construcții și lista poate continua.

 

Această lipsă totală de respect pentru mediul în care trăim trebuie să înceteze.

 

Este de datoria noastră, a tuturor, să luăm atitudine, iar în cazul în care surprindem astfel de gesturi reprobabile să anunțăm Poliția Locală, telefon: 0264-317231, 0264-316681, pentru a-i sancționa pe cei responsabili.” este mesajul administrației locale.

Mesajul administrației locale este repetat de fiecare dată de câte ori de semnalează astfel de fapte, dar degeaba. Persoanele certate cu bunul simț își văd mai departe de treabă aducând deservicii unei întregi comunități.

Măi oameni buni, haideți să fim un oraș civilizat. Când spunem Turda sa aibă rezonanță. Să spună și alții că se poate, să-și pună întrebarea.. cum de se poate...să fim mândri când spunem ca suntem turdeni? Turda ne reprezintă. Haideți să fim gospodari cu toții doar sa păstrăm ce fac alții, haideți să ne unim și să nu mai lăsăm mizeria să ne invadeze orașul frumos. Mulțumesc celor care înțeleg acest mesaj” comentează o cititoare.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator