Scrie un comentariu

ct lansaresite

Primăria Câmpia Turzii și-a lansat ieri noul site, o platformă modernă de interacțiune online cu cetățenii urbei. De pe noul site, orice cetățean poate obține informațiile relevante, pornind de la proiectele locale, documentanțiile necesare pentru diverse acțiuni în relația cu administrația locală, dar și sesizarea unor probleme din municipiu, inclusiv cu localizarea lor pe o hartă Google Maps sau atașarea de poze (opțiune disponibilă doar celor care își fac un cont pe site).

 

La conferința de presă în cadrul căreia s-a lansat noul site, au participat: Dorin Lojigan - primar, Irina Muntean - director executiv Relații cu Comunitatea, Edgar Otvos - responsabil protecția datelor personale, Adrian Nicoară - informatician în cadrul administrației locale și Cristina Tudor - purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Noua platformă permite inclusiv programarea căsătoriilor online, efectuarea unor plăți online, aflarea unor adrese utile și a unor modalități de contact a unor servicii, accesul la informațiile de interes public (inclusiv rapoartele Curții de Conturi, care nu sunt făcute public de nicio administrație locală din zonă).

”Nu avem pretenția că siteul este perfect, dar în mod clar este mult mai bun decât cel vechi și vine în sprijinul cetățeanului”, a precizat primarul Dorin Lojigan.

Cei interesați de depunerea unor dosare, la diverse birouri din cadrul Primăriei, au pe noul site informațiile complete privind conținutul dosarelor, inclusiv posibilitatea de a printa anumite formulare tipizate.

În ceea ce privește transmiterea unei sesizări, persoana respectivă poate urmări ulterior, din propriul cont creat pe site, modul de soluționare.

Noul site este disponibil la aceeași adresa: www.campiaturzii.ro

Urmăriți conferința de presă cu lansarea noului site, în care s-au oferit mai multe detalii, în înregistrarea de mai jos:

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator