fbpx

pmp 1300x300

PNL1300x300pxTrio

asacons montatorprefabricate

alde banner 728x90 06

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

parc HCC

Primăria Turda a anunțat prin intermediul unei postări pe grupul Azi în Turda, faptul că în Parcul Horea, Cloșca și Crișan s-au semnalat mai multe probleme.

 

Astfel, „băncile noi din Parcul Horea, Cloșca și Crișan au fost murdărite, leaganul a fost rupt, iar în ansamblul de joacă s-au găsite pietre de dimensiuni mari, care evident nu au ajuns acolo dintr-o joacă nevinovată de copii, ci au fost aruncate intenționat de persone adulte.” au postat reprezentanții Primăriei Turda.

În parc sunt montate camere de supraveghere video, astfel încât Poliția Locală a început demersurile pentru a identifica făptașul.

Părculețul respectiv a fost amenajat în vara acestui an, iar de atunci au fost consemnate mai multe acțiuni distructive.

Citește și:

Noi acte de vandalism la Turda: Au rupt gărdulețul de la parcul Horea, Cloșca și Crișan!

Tot astăzi, reprezentanții administrației locale au făcut o verificare la aparatele de joacă din Parcul Teilor (Materna), făcându-se unele reparații.

”Deoarece siguranța celor mici este o prioritate pentru administrația locală, locurile de joacă din parcuri sunt permanent verificate. 
Astăzi, a fost reparat ansamblul de joacă din Parcul Tei”, au menționat reprezentanții administrației locale.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator