fbpx

Icon Scrie un comentariu

asfaltare aurelvlaicu final

Administrația locală din Turda a anunțat azi finalizarea asfaltării străzii Aurel Vlaicu. În acest an s-au executat lucrări de asfaltare în mai multe zone din oraș, cu bani de la bugetul local. Lucrările de anvergură în infrastructură, pe bani europeni, vor debuta în 2019.

 

”Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe strada Aurel Vlaicu. S-a turnat un strat de uzură BA16 pe o lungime de 300 de metri și au fost ridicate la cotă canalele.

Ne dorim să vedem toată Turda asfaltată în cel mai scurt timp posibil, iar pentru asta depunem toate eforturile să dezvoltăm întreaga infrastructură în municipiul nostru.”, a transmis primarul Cristian Matei.

Primăria Municipiului Turda a desfășurat în acest an lucrări de asfaltare în mai multe zone ale orașului. Principalele străzi modernizate sunt str. Ștefan cel Mare, str. Avram Iancu, str. Gheorghe Barițiu, str. Gheorghe Șincai, dar și o parte importantă a cartierului Poiana, pe străzi pe care până acum nu exista asfalt: Str. Bistriței, Str. Păcii, Str. Făcliei, Str. Vulcan și Str. Bercului.

Au fost demarate lucrările de modernizare pe străzile Matei Basarab și Bucegi

Toate aceste lucrări au fost executate cu bani de la bugetul local. Lucrările mari de infrastructură vor debuta în anul 2019, atât pe partea de asfaltare/modernizare, cât și pe cea de apă și canalizare, municipiul Turda fiind beneficiarul mai multor proiecte cu finanțare europeană. Se va asfalta pe bani europeni cartierul Băi, dar și principalele artere de circulație din municipiu. Conform informațiilor noastre, prima stradă care va intra în lucrări va fi 22 Decembrie 1989 (Armata Roșie), care va fi modernizată complet.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator