fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

1 Comentariu

spital ct administrativ

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat azi reabilitările realizate la Blocul Alimentar și Biroul Administrativ din cadrul Spitalului Municipal ”Dr. Cornel Igna” din localitate.

 

”Modernizarea și dotarea spitalului municipal continuă, iar astăzi avem plăcerea de a vă prezenta reabilitările realizate la Blocul Alimentar și Biroul Administrativ.

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii sprijină echipa managerială a spitalului în eforturile de creștere a calității serviciilor furnizate, iar printre măsurile necesare pentru realizarea acestui obiectiv se numără investiția în elementele de infrastructură, precum și îmbunătățirea condițiilor igienico-sanitare în cadrul unității. 

În această direcție, au fost executate o serie de lucrări de reabilitare în cadrul Blocului Alimentar, prioritară fiind realizarea unei noi rețele interioare de canalizare, care deservește Bucătăria. Pentru respectarea normelor în vigoare, noua canalizare a fost echipată cu un decantor de grăsimi cu rol de pre-epurare a apelor reziduale, ce îndepărtează în condiții igienice reziduurile organice.

Lucrările din cadrul Blocului Alimentar au cuprins și înlocuirea pavimentului vechi cu plăci ceramice antiderapante și igienizarea întregului spațiu.

Totodată, în unele locuri unde era foarte distrusă, stocatura a fost înlocuită, în special deasupra policlinicii și compartimentului de nou-născuți.

Au fost înlocuite țiglele și a fost igienizat podul, astfel încât păsările să nu mai poată intra, evitându-se și depunerea de dejecții animale în pod.

De asemenea, pentru asigurarea unor condiții optime de desfășurare a activității, a fost amenajat un nou spațiu de birouri, dotat cu grup sanitar propriu, destinat personalului administrativ și asistentului medical dietetician.

Seria investițiilor în Spitalul Municipal nu se oprește aici, astfel încât ne vom focaliza resursele pentru ducerea la îndeplinire a scopului nostru, acela de a satisface așteptările populației privind calitatea serviciilor medicale.

O societate sănătoasă este o societate puternică, una capabilă să evolueze și să se dezvolte în mod armonios, iar acesta este un deziderat pe care-l am în vedere, împreună cu întreaga echipă din Primărie și din Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna”.”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator
 

Consola de depanare Joomla!

Sesiune

Informații profil

Utilizare memorie

Interogări bază de date