fbpx
Icon Scrie un comentariu

matei promovare

Primarul turdean Cristian Matei a pus bazele unei colaborări solide cu partenerii israelieni care reprezintă Parcul de Știință pentru tineret Carasso din Beer Sheva, colaborare care se va transpune în proiectarea unui obiectiv similar în Turda, care să pună în valoarea clădirea în construcție de lângă Primăria Turda (cunoscută sub denumirea de Casă de Cultură în construcție), dar și zona adiacentă, respectiv Parcul Tineretului (Central).

 

”Ne aflăm pe meleagurile Sfinte ale Israelului, în cadrul proiectului extraordinar derulat de TVR Cluj, Caravana România Israel, în anul Centenarului Marii Uniri.

În emisiunea de astăzi, în direct din orașul Zikhron Ya’akov, împreună cu partenerii noștri de la Parcul de Știință pentru tineret Carasso din Beer Sheva, am prezentat proiectul prin care ne dorim să redăm clădirii Casei de Cultură, mastodontului de lângă Primăria Turda, o destinație aparte, integrată în viitorul peisaj urban al municipiului.

Proiectul prevede înființarea unui Parc de Știință pentru tineri în municipiul Turda, care să cuprindă și o parte din Parcul Central”, transmite edilul turdean.

Vezi video mai jos cu transmisiunea în direct, din Israel (despre Turda se discută de la minutul 20.30, până la minutul 51.15):

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator