fbpx

Scrie un comentariu

israel tvr

Primarul Municipiului Turda, Matei Cristian, alături de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, și de președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, au efectuat o vizita la Tel Aviv. Acestia au fost invitati în piața Habima din Tel Aviv, în cadrul caravanei România-Israel, organizată de TVR Cluj.

 

În cadrul emisiunii de am discutat despre importanța colaborării și a schimbului de experiență dintre administrațiile publice locale din România și cele din Israel.”, a transmis Matei Cristian.

Reamintim că în perioada 04 – 9 noiembrie a.c., TVR Cluj derulează „Caravana România-Israel", un proiect de televiziune dedicat românilor din Israel - realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni şi al Ambasadei Israelului la Bucureşti.

Itinerariul Caravanei urmează un traseu care cuprinde mai multe localități din Israel unde trăiesc evrei originari din România: Ierusalim (04.11), Rehovot (05.11), Tel Aviv (06.11), Zihron Iacov (07.11), Haifa (08.11), Tel Aviv (09.11), Ierusalim (10.11).

Programul va conține emisiuni de dezbateri, știri, reportaje, transmisiuni live din localitățile care compun traseul Caravanei - cu participarea unor personalități din România şi din Israel.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator