fbpx
Icon 2 Comentarii

cl ct salubritate

La ultima ședință de consiliu a lunii octombrie forul deliberativ de la Câmpia Turzii a decis alocarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local, pentru unitățile de cult din municipiu.

 

Este vorba despre suma de 46.366 lei, banii merg către Parohia Ortodoxă nr.5 Câmpia Turzii în sumă de 3.594 lei, cea mai mare sumă este distribuită Parohiei Reformate Câmpia Turzii – 42.772 lei.

Inițial, în perioada 8 iunie - 4 septembrie 2018 a avut loc sesiunea de evaluare și selecție a cererilor privind acordarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al municipiului Câmpia Turzii pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România în baza OG nr. 82/2001 și a HCL nr. 80/26.04.2018.

Rezultatele evaluării au adus respingerea solicitărilor venite din partea a 4 unități de cult, respectiv Parohia Ortodoxă nr. 1 Câmpia Turzii, Parohia Ortodoxă nr. 3 Câmpia Turzii, Parohia Ortodoxă nr. 4 Câmpia Turzii și Biserica Penticostală Betania Câmpia Turzii.

În cursa pentru banul public au rămas doar cele două unități de cult menționate anterior.

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  cetatean · 00:23 06.11.2018
  Incapabili sa atraga un minim de fonduri europene dar fac milostenie din bani publici cultelor. La plimbare, oare când sunt trimise? Avem si noi prioritatile noastre: azile de batrâni la cât exod de tineri din oras avem, masuri de protectie sporite pentru mamele singure, copiii bolnavi, abuzati, saraci (din bordeiele situate lânga groapa de gunoi a orasului), violenta crescuta în rândul tinerilor, etc. Buna dimineata, alesilor, oare când va treziti la realitate?
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Alexandru Saliste · 06:49 07.11.2018
   Sa se trezeasca la realitate !? Cine ?!? Lichelele de politicieni care au dus tara asta de rapa ?? Cineva din afara tarii ( in vizita la noi) remarca surprins: " spitale si ingrijire medicala nu aveti dar vad biserici in constructie la tot pasul". Ce mame singure, copii abuzati si infometati, ce drumuri si spitale ? Sa dam bani la culte , sa finantam catedrale ale neamului cat piramidele ! Adevarul este ca vin alegerile si lichelele au nevoie de voturi. Aceasta este realitatea !
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator