marian morar
m install
nello construct

Palatul Cultural ”Ionel Floașiu” va rezona pe ritmuri de musical

zamblau eugen

Pentru prima dată în ultimii ani, la Câmpia Turzii se va juca un musical. Apreciat pe „Broadway” și pe marile scene ale lumii, genul „musical” îmbină cântecul și drama într-un dans al simțurilor, astfel spunându-se o poveste.

 

Spectacolul „My Fair lady” va fi pus în scenă joi – 8 noiembrie 2018 – de la orele 18:30, în Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii.

„My fair lady” este un musical american din 1964 adaptat după musicalul cu același nume de Lerner și Loewe bazat pe piesa de teatru Pygmalion din 1913 de George Bernard Shaw

Cu un scenariu scris de Alan Jay Lerner și regizat de George Cukor, filmul prezintă o vânzătoare de flori săracă pe nume Eliza Doolittle și un profesor de fonetică, Henry Higgins, care o face prezentabilă în înalta societate din Londra edwardiană.

La Câmpia Turzii, acest spectacol va fi pus în scenă de către studenți, masteranzi și absolvenți ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca.

În varianta propusă , spectacolul are elemente de comedie și dramă, cât și o identitate vizuală clară, inspirată din Londra secolului XX. Este un spectacol adresat unui segment de public larg, atât pentru copii cât și pentru adulți.

Prețul unui bilet la musicalul „My Fair Lady” este de 10 lei. 

Vă așteptăm, dragi iubitori ai spectacolului, la musicalul nostru, pentru a reverbera – preț de 90 de minute, cu personajele și muzica prezentată!

Direcția Relații cu Comunitatea

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2