fbpx

Scrie un comentariu

strada avram iancu

Încheierea lucrărilor de asfaltare a străzii Avram Iancu, legătura de la sensul giratoriu de la Teatrul Municipal Turda și până la podul de pe Valea Racilor, lângă Penny Market-ul din Turda Nouă, este bine apreciată de locuitori. Aceștia consideră că strada era ”dezastru” înainte, în timp ce acum o cataloghează la superlativ!

 

Administrația locală a executat această lucrare din fonduri de la bugetul local, primarul Cristian Matei explicând că a făcut acest lucru la solicitarea cetățenilor, care și-au dorit un conform sporit pe această arteră, cât mai repede. La fel s-a procedat și în cazul străzii Ștefan cel Mare, de la Dedeman la Pompieri (care era și aceea un ”dezastru” pentru șoferi), dar și pe o porțiune din Calea Victoriei.

Arterele acestea principale (și nu numai ele, practic toate arterele principale din municipiu, inclusiv strada 22 Decembrie 1918/Armata Roșie) vor intra în reabilitare integrală în următorii ani, dar cu fonduri europene, contractul de finanțare fiind deja semnat.

”A fost finalizată reparația carosabilului pe strada Avram Iancu, pe o lungime de 670 m, de la sensul giratoriu de la Teatrul Aureliu Manea, până la podul peste Valea Racilor (lângă Penny). Lucrările au constat în frezarea suprafeței și preluarea denivelărilor, turnarea covorului asfaltic BA16 și ridicarea la cotă a capacelor căminelor de scurgere, gurilor de scurgere și a răsuflătorilor de gaz. 

Această lucrare a fost executată cu fonduri de la bugetul local, fiind o lucrare de urgență menită să sporească confortul cetățenilor până la demararea lucrărilor pe fonduri europene, incluse în Planul de Mobilitate Urbană Durabilă, reprezentând lucrări mult mai ample de modernizare”, a transmis edilul turdean.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator