fbpx

Icon Scrie un comentariu

medic patcas

Primarul din Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat cooptarea în cadrul Spitalului Municipal din localitate a unui medic specialist ce oferă pacienților expertiza sa în Obstetrică-Ginecologie, Ultrasonografie Obstetricală și Ginecologică, Colposcopie, Ginecologie Oncologică și Planificare familială: Pătcas Sergiu Florin.

 

”Pentru a răspunde cu succes necesității cetățenilor de a beneficia de servicii medicale cu un spectru cât mai larg, se impune investiția constantă în infrastructură medicală și personal medical înalt calificat, iar Administrația Publică Locală susține aceste demersuri.

Astfel, vizând constituirea unei echipe specializate, în cadrul Compartimentului de Obstetrică-Ginecologie iși desfășoară activitatea noul medic specialist Pătcas Sergiu Florin, ce oferă pacienților expertiza sa în Obstetrică-Ginecologie, Ultrasonografie Obstetricală și Ginecologică, Colposcopie, Ginecologie Oncologică și Planificare familială, validate în cadrul a importante unități medicale din țară.

Absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității din Oradea, medicul specialist Pătcas Sergiu Florin deține stagii relevante de specializare în Obstetrică-Ginecologie, cu competențe în Chirurgie Laparoscopică Ginecologică, având în ultimii doi ani de activitate peste 600 de intervenții chirurgicale atât obstetricale cât și în patologii ginecologice, ca prim operator și ajutor.

De la venirea sa, în Spitalul Municipal din Câmpia-Turzii s-au efectuat multiple intervenții chirurgicale în sfera patologiei ginecologice benigne, precum: fibrom uterin, endometrioză, sarcină extrauterină, displazie de col uterin.
Vorbim despre intervenții chirurgicale care n-au mai fost efectuate în unitatea medicală de la Câmpia Turzii de mai bine de 20 de ani, vreme în care pacientele au fost trimise fie la alte unități sanitare, fie la cabinete private.

Din dorința de a oferi echipei medicale condiții de a-și manifesta competențele profesionale și abilitățile acumulate, investițiile din acest an au vizat renovarea spațiului de pregatire a materialelor pentru sterilizare din Compartimentul Obstetrică-Ginecologie, precum și asigurarea utilitaților necesare.

De asemenea, pentru menținerea statusului “Spital prieten al copilului”, desemnat de UNICEF ca o confirmare a eforturilor depuse în promovarea și încurajarea alăptării naturale, saloanele rooming-in, destinate cazării mama – nou-nascut, au fost igienizate și dotate cu saltele și lenjerii noi.

Aceste investiții vor continua, pentru a face în așa fel încât Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” să ofere servicii medicale de prim rang, pentru întreaga populație pe care o deservește”, a precizat edilul din Câmpia Turzii.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator