fbpx

1 Comentariu

cl ct suplimentare

Consilierii locali din Câmpia Turzii au aprobat ieri o rectificare de buget și o modificare a listei de investiții, cu implicații în achiziționarea unor aparaturi medicale pentru Spitalul Municipal ”Dr. Cornel Igna” din localitate.

 

”Având în vedere îmbunătățirea actului medical și obținerea unui punctaj maxim în privința serviciilor medicale prestate de către Spitalul Municipal ”Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii, propunem rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli și modificarea listei de investiții prin achiziționarea unui ecograf performant în valoare de 155.000 lei și a unui echipament medical de screening auditiv în valoare de 9.758 lei. Din valoarea echipamentului de screening auditiv, 90% este suportată de către Ministerul Sănătății și 10% este suportată prin cofinanțare de la bugetul local.

Din lista de investiții inițială a fost eliminat sterilizatorul cu aburi deoarece s-a ajuns la concluzia că soluția optimă este achiziționarea unei linii de sterilizare în anul 2019 (aceasta implicând costuri foarte ridicate) și lavoarul pentru apă distilată deoarece au fost achiziționate filtre pentru apă sterilă.

Se solicită alocarea de la bugetul local a sumei de 100.976 lei pentru secțiunea de dezvoltare, sumă care să vină în alocarea bugetului de venituri și cheltuieli aprobat anterior”, a motivat managerul Spitalului, Adrian Antal, în Nota de fundamentare transmisă către administrația locală.

Alte modificări vizează alocarea unei sume de 6.800 de lei pentru Sistem de supraveghere video în zona de agrement ”Trei Lacuri”, suplimentarea cu suma de 50.000 de lei necesară pentru modificarea branșamentului electric Arena de Tenis ”Gavrilă Vaida” din municipiu (se intenționează amenajarea unui patinoar în această locație), suplimentarea cu suma de 5.000 de lei necesară pentru efectuarea unui studiu geotehnic construire Bazin de înot didactic în municipiul Câmpia Turzii (primarul Dorin Lojigan a precizat că s-a depus documentația necesară pentru finanțare, la Compania Națională de Investiții).

Vezi mai jos înregistrarea integrală a ședinței Consiliului Local de ieri:

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator