fbpx
Icon 1 Comentariu

toaleta ecologica

Administrația locală a amplasat o toaletă publică ecologică în zona parcului din Turda Nouă, în urma unor solicitări venite în acest sens din partea cetățenilor, care reclamau faptul că nu există așa ceva.

 

”Pentru un confort cât mai mare pentru vizitatori, în Parcul din Turda Nouă a fost amplasată o toaletă publică ecologică. Avem rugămintea ca toaleta să fie folosită responsabil din respect pentru noi înșine și pentru cei din jur.”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Parcul din Turda Nouă a intrat într-o curățenie generală în vara acestui an, fiind curățat, dar s-au efectuat și lucrări de înlocuire a mobilierului deteriorat.

Din nefericire, există și persoane rău-intenționate care distrug ambientul. Administrația locală face apel la cetățeni ca în cazul în care sesizează fapte reprobabile, să anunțe de urgență Poliția Locală.

Citește și:

Foișorul din parcul din Turda Nouă a fost vandalizat!

 

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Alexandru Saliste · 06:24 31.10.2018
    Da, este buna o toaleta publica in parcul din Turda Noua. Utilitatea ei va fi maxima sa ne aparam de excrementele miilor de ciori care au resedinta in parc...
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator