fbpx

Scrie un comentariu

parcari ct

Consilierii din Câmpia Turzii au aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Amenajare parcări auto (pe strada Laminoriștilor, Gheorghe Barițiu și P-ța Mihai Viteazul), în Municipiul Câmpia Turzii”.

 

Proiectul, inițiat de primarul Dorin Lojigan, are o valoare totală a investiției de 1.205.303,73 lei (cu tot cu TVA), iar durata de realizare ar fi de 4 luni.

”În zonele mai sus menționate s-a constatat o lipsă acută a locurilor de parcare, parcarea autovehiculelor într-un mod neorganizat și pe spații neamenajate (spații verzi, platforme beton complet deteriorate, trotuare), iar datorită stării tehnice a parcărilor actuale, accesul autovehiculelor se desfășoară greu pe aceste tronsoane”, a motivat primarul Dorin Lojigan.

Practic, se vor realiza 107 noi locuri de parcare pentru autoturisme și 11 locuri de parcare pentru motociclete, suprafața totală afectată fiind de 2.949 mp.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator