m install
petlinii
nello construct

Proiectele Municipiului Câmpia Turzii – recunoscute la nivel național

zamblau eugen
floris

Administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a fost premiată, în cadrul galei Administratie.ro, pentru proiectul „Amenajare zonă cultural recreativă Trei Lacuri în Municipiul Câmpia Turzii”.

Proiectul, în valoare totală de peste 7 milioane de euro prevede revigorarea și punerea în evidență a Complexului de Agrement „Trei Lacuri” prin reabilitarea pontoanelor și crearea de spații de picnic, un muzeu ihtiologic și a unei zone de agrement care va dispune inclusiv de spații de alimentație publică.

„Este o bucurie și o onoare pentru mine, în calitate de primar, să ridic acest premiu, în numele echipei administrative pe care o coordonez.

Le mulțumesc tuturor celor care au susținut și au construit acest proiect de mare anvergură pentru dezvoltarea municipiului nostru.”, declară primarul municipiului Câmpia Turzii,, Dorin Nicolae Lojigan.

Gala Administraţie.ro este un eveniment anual dedicat în exclusivitate administraţiei publice centrale şi locale din România, specialiştilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniu.

Acest eveniment, care a căpătat notorietate de-a lungul anilor, evidențiază eforturile care se fac pentru dezvoltarea sistemului administraţiei publice din România, iniţiativele pozitive ale specialiştilor din administraţie şi proiectele importante pe care reprezentanţii administraţiei locale şi centrale le-au susţinut.

La Gala Administraţie.ro din acest an au fost prezenți lideri ai instituţiilor administraţiei publice româneşti: primari, viceprimari, prefecţi, subprefecţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de consilii judeţene, reprezentanţi ai Guvernului României şi instituţiilor guvernamentale şi reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale ale administraţiei publice din România.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: